Els militants socialistes trien aquest divendres una nova executiva renovada per a obrir el partit a la ciutadania

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia viurà aquest divendres una important cita amb la celebració de la seua assemblea ordinària en la qual els militants triaran al seu nou líder i a l’equip que configurarà i que tindrà l’objectiu de conduir el partit durant els propers quatre anys amb un objectiu clar: recuperar la confiança dels ciutadans que necessiten una altra manera de fer política, allunyada dels retalls als serveis públics per a superar la crisi.

Serà aquest proper divendres, 27 de juliol, quan els militants socialistes de Gandia es reuniran per a decidir el seu futur més immediat. I ho faran a partir de les 20 hores al lloc habitual, la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

L’actual secretari general del PSPV-PSOE a Gandia, José Manuel Orengo, opta a la reelecció liderant la única candidatura confirmada per a l’assemblea. Una candidatura que aglutina un equip que combina la renovació i l’experiència i on destaquen alguns noms com Antoni Durà, Diana Morant, José Manuel Prieto o Jesús Ribes, entre d’altres.

El propi Orengo ha explicat que en el seu projecte inclou “noves incorporacions que aportaran noves maneres de pensar que són necessàries en els temps que corren, i l’experiència d’aquelles persones que han donat tot de sí en els darrers anys per a configurar una Gandia progressista”.

Per a José Manuel Orengo, l’essència de l’equip que presentarà als militants aquest divendres és la d’un grup “amb ganes, il·lusió i un objectiu clar: recuperar la confiança dels gandians per a, juntament amb la ciutadania, aconseguir d’ací a tres anys recuperar Gandia per al conjunt de les persones”.