Els pàrquings municipals faciliten més de 20.000 hores als clients del Centre Històric

Este matí el regidor responsable dels pàrquings municipals, Salvador Gregori, acompanyat per Santi García, membre de la directiva del Centre Històric, ha presentat el balanç sobre l’activitat dels pàrquings municipals entre gener i juliol d’enguany. Les dades obtingudes indiquen que, a través de l’app comerç, s’han descomptat 20.546 hores als clients per comprar en establiments del Centre Històric.

Segons ha detallat Gregori, les més de 20.000 hores descomptades han sorgit de les 9.784 accions de consum efectuades al Centre Històric durant estos mesos i, que gràcies a l’APP de Comerç, s’han convertit en descomptes per als clients. «Són bones dades; els números són innegables. Que hi haja un gran volum d’entrades, ingressos i descomptes dels comerços explica que amb una bona gestió els pàrquings municipals funcionen d’una manera adequada», ha afegit.

En total, entre gener i juliol s’han registrat un total de 343.082 entrades als pàrquings municipals del centre (Serpis i Prado) amb un ingrés de 609.630 euros, sense descomptar l’IVA. Estes xifres sumen els accessos per rotació (255.196), abonaments (87.682) i congressos (204). «Els tiquets de congressos es donen a un usuari particular en casos concrets com poden ser la Fira del Motor o Falles perquè puga estacionar el seu vehicle de manera gratuïta durant una data concreta», ha explicat Gregori.

Estos pàrquings s’han convertit en una opció ràpida i de baix preu per tal de deixar el vehicle i poder visitar o consumir en el Centre Històric. «La funció dinamitzadora dels pàrquings de Gandia és una ferramenta fonamental per a dir-li tant a la gent d’ací com a la de fora que poden vindre al centre i tindre un pàrquing pràcticament gratuït o pel que es paga molt poc», ha expressat García.

Cada vegada són més els comerços que s’adherixen a l’aplicació de Pàrquings Municipals per tal d’oferir descomptes als seus clients en els aparcaments del centre de la ciutat. Per esta raó, el representant del Centre Històric, ha instat a continuar «reforçant accions com l’app de comerç» i poder oferir descomptes i preus baixos d’estacionament als usuaris. «Fins ara hi ha hagut una actuació ben encarada i efectiva per part dels pàrquings municipals; les xifres que tenim ho demostren», ha conclòs el regidor socialista.