Els principals responsables de Turisme del govern de Gandia abandonen la ciutat en plena temporada alta

La regidora del PSPV-PSOE Diana Morant ha criticat hui que els màxims responsables en matèria de Turisme en el govern de Gandia, Arturo Torró i Javier Reig, hagen abandonat la ciutat i se n’hagen anat de vacances en plena temporada alta, en el mes d’agost d’una campanya que no està caracteritzant-se precisament per ser tranquil·la i fàcil.

Tal i com ha dit Morant, l’alcalde Torró, que en diverses ocasions ha presumit de ser el màxim responsable de Turisme, en comptes d’estar al peu del canó en plena temporada alta, “ha preferit abandonar les seues responsabilitats polítiques en l’Ajuntament de Gandia per a atendre els assumptes dels seus negocis tal i com ha dit públicament”, el que demostra el perill d’un alcalde que compagina la direcció d’una gran ciutat amb interessos empresarials personals.

Però no només és Torró qui ha abandonat la ciutat. El regidor no electe Javier Reig, en qui Torró delega totes les àrees que ell controla (com Seguretat, Turisme o Personal, entre d’altres), també està de vacances en plena temporada alta turística.

I tot això, ha recordat Morant, en un estiu “marcat pels problemes, les dificultats i moltes protestes”. Per posar alguns exemples, la regidora socialista ha nomenat les obres de la platja, tots els problemes dels xiringuitos que van arribar tard i mal, el Gandia Shore, el Maremagnum o les queixes veïnals constants pels problemes amb els sorolls i altres molèsties.

Tal vegada els dirigents del Partit Popular obliden que no fa massa temps van ser ells qui van criticar i van dir públicament que un responsable de Turisme no havia d’agafar les seues vacances en els mesos de temporada alta turística.

En aquest sentit, Morant ha obert la porta al debat sobre si els polítics i els tècnics de la casa deuen o no agafar quasi tots les vacances en el mes d’agost, deixant-lo com a un mes pràcticament inhàbil en el qual no hi ha plenari ni comissions informatives i la gestió es redueix a la mínima expressió.