Els socialistes aconsegueixen que la Comissió Evaluadora de les ajudes juvenils deixe sobre la taula les subvencions i NNGG revise el seu projecte

La pressió de la regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant, abans de la celebració de la Comissió Avaluadora d’Ajudes a Entitats Juvenils del Departament de Joventut de Gandia, ha aconseguit que es deixen sobre la taula les subvencions a associacions juvenils davant la denúncia realitzada aquest matí pels socialistes i que demostrava un nou cas d’abús de poder del PP.

Cal recordar que només una hora abans de la celebració de la Comissió i en roda de premsa, la pròpia Morant i el secretari general de Joves Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto, havien denunciat que el departament de Joventut de Víctor Soler acceptava a NNGG com a activitats aptes per a subvenció el fet d’haver participat en actes de partit a nivell local, autonòmic i nacional i fer acte de presència en festes populars com Falles, Setmana Santa o el 9 d’octubre.

Davant la gravetat d’aquesta denúncia a la qual s’han sumat altres veus durant la reunió, la Comissió Avaluadora ha decidit fer una nova reunió aquest divendres on es posaran damunt la taula alguns dels projectes. Per a aquesta reunió, NNGG haurà de presentar un projecte revisat i on haja suprimit aquelles activitats que èticament no mereixen ser considerades aptes per a rebre la subvenció.

Així mateix, es revisaran altres expedients, entre ells el de Joves Socialistes, que sense haver estat informada prèviament ni pel Departament de Participació Ciutadana ni pel de Joventut, i segons han esgrimit hui des de NNGG, podria haver estat presentat fora de termini.

Amb tot açò, es preveu que en la propera reunió hi haja una reducció de la puntuació dels projectes a estudiar que podria comportar l’augment d’ajudes a la resta d’associacions juvenils que han estat subvencionades.