Els Socialistes acudirem a la justícia si Torró ens lleva un dels dos sous que ens queden

El portaveu del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Orengo, ha anunciat hui que els socialistes acudiran a la justícia si Torró finalment retira una de les dues dedicacions parcials que els queden als socialistes com a mesura de càstig per haver demanat una Comissió d’investigació respecte a la notícia apareguda ahir dijous al periòdic El País.

I és que dos minuts abans de la roda de premsa que va oferir ahir el regidor socialista Vicent Mascarell, un document signat per Torró oficialitzava les amenaces fetes per ell mateix via telefònica i retirava un dels dos sous que els queden als socialistes. Un fet sense precedents perquè, en primer lloc, el document no té cap validesa perquè aquesta qüestió s’ha d’aprovar per plenari, i en segon lloc, perquè vinculava la decisió, tal i com diu al comunicat de premsa, a un càstig per les declaracions aparegudes als mitjans de comunicació.

Per tot això, Orengo ha acusat a Torró d’utlitzar l’Ajuntament “com si fos la seua pròpia empresa”, a més de fer-ho de manera “autoritària i antidemocràtica”. El portaveu socialista ha assegurat que Torró “no pot castigar a l’oposició per fiscalitzar les seues corrupteles perquè aquesta és una actitud antidemocràtica que no li anem a tolerar”.

A més, els socialistes han lamentat que el format elegit per Torró per a tractar la qüestió (una Junta de Portaveus) “no s’assembla en absolut al que li hem demanat”. Orengo ha assegurat que “el que volem és una comissió amb tècnics i representants polítics i on Torró ens aclarisca diversos dubtes com si paga lloguer, què paga, quin contracte té signat amb Infilev com a propietària de l’immoble i altres dubtes que bordegen la legalitat”.

Orengo ha finalitzat lamentant que Torró estiga “utilitzant el seu càrrec com a alcalde per a beneficiar-se en l’esfera personal”, i ha recordat que aquesta no és la primera actuació en la qual els núvols sobrevolen les actuacions polítiques de Torró, “qui sembla que ja ens ha acostumat a beneficiar als seus amics i a ell mateix amb els diners de tots els gandians”, fent referència a operacions com la Citroën o el centre comercial de l’hotel de la platja, entre d’altres.