Els socialistes afirmen que l’expropiació de la Citroën és una compravenda maquillada

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha denunciat hui l’obscuritat i el secretisme amb el qual Arturo Torró va signar ahir el conveni d’expropiació amb els propietaris de l’edifici de la Citroën. Una falta de transparència que per als socialistes confirma el que venien dient: que es tracta d’una compravenda maquillada en forma d’expropiació.

Mascarell ha lamentat que, una vegada més, els membres de l’oposició s’assabenten d’una important operació immobiliària a través dels mitjans de comunicació, i ha assegurat que té la constància de que aquesta compravenda ha estat impulsada pel propi Torró i pactada amb els propietaris de l’immoble abans de les eleccions del mes de maig.

“Només així s’explica que Torró rebutge altres emplaçaments per al retén policial, fins i tot un terreny municipal ubicat a escassos metres”, ha dit Mascarell, qui ha afegit que “a Torró li dóna exactament igual on ubicar el retén, el que no li dóna igual és a qui li compra el local”.

Al voltant de les informacions aparegudes hui als mitjans de comunicació, Mascarell ha comentat amb ironia que “és la primera vegada que vegem tanta alegria per part dels expropiats en una expropiació forçosa i, més encara, tenint en compte que es tracta d’una activitat comercial en ús”. El regidor socialista ha explicat que aquests processos habitualment són més dramàtics i difícils de digerir per part dels propietaris.

Per tot això, Mascarell ha anunciat que el GMS sol·licitarà per escrit conèixer l’expedient d’expropiació per tal de poder saber així les contraprestacions que haurà de pagar Gandia amb els diners dels impostos dels ciutadans per tal de pagar, en temps de crisi i amb l’argument de que no hi ha diners per a moltes coses, una operació caprici de Torró.