Els socialistes agraeixen al govern l’anticipació dels diners de la Renda Garantida tal i com va demanar el PSPV-PSOE

El PSPV-PSOE de Gandia ha agraït hui al govern del PP de Gandia que haja fet cas a la seua petició i, davant el retard de la Generalitat Valenciana en el pagament de la renda garantida, haja anticipat els prop de 120.000 euros que 291 famílies havien de rebre en concepte d’ajuda d’un mes.

La regidora socialista Liduvina Gil ha recordat que el seu partit va demanar fa dues setmanes a la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Gandia que prenguera aquesta mesura davant el retard en el pagament per part d’una Generalitat Valenciana arruïnada pel PP. Per a Gil, “aquestes famílies necessitaven una ajuda econòmica per a seguir endavant però la Generalitat seguia preferint pagar la Formula 1”.

En el seu moment, Gil va recordar que l’anterior govern socialista en el qual ella era regidora, ja va prendre aquesta decisió “per tal que les famílies que més ens necessiten no patiren les nefastes gestions del PP”. I per això, el Grup Municipal Socialista va demanar públicament que Gandia anticipara els diners i va presentar una moció per al proper plenari elevant aquesta petició que, pel que s’ha anunciat a la premsa, el govern ha tingut a bé tenir en compte.

Gil ha explicat que “el govern de l’Ajuntament de Gandia, com a entitat col·laboradora de la renda garantida, té l’obligació de fer aquest pagament”, i ha lamentat que el PP haja hagut d’esperar fins a la petició dels socialistes mentre que des d’abril s’esperen els diners.