Els socialistes alerten d’un possible negoci privat amb la imatge dels xiquets de les escoletes

El Grup Municipal Socialista de Gandia, a partir de les queixes de pares i mares d’alumnes de les escoletes de la ciutat, han alertat d’un possible negoci privat amb la imatge dels xiquets i xiquetes dels centres públics d’educació infantil aprofitant les festes nadalenques.

Segons han pogut saber els socialistes, una empresa privada pretén cobrar-los 28 euros per poder tenir accés a dues fotografies dels menuts amb el Pare Noel. Un fet que fins ara no estava controlat, donat que els pares podien fer les fotografies que volgueren i distribuir-se-les entre ells de manera totalment gratuïta i lliure.

Els pares s’han trobat ara amb la sorpresa que no els deixen prendre imatges i se’ls remet a una empresa de fotografia, que pretén lucrar-se amb la imatge dels seus fills.

Davant d’aquesta greu denúncia, els socialistes demanen al govern informació i explicacions sobre l’empresa de fotografia, sobre d’on s’origina aquesta idea i sobre el procés que s’ha seguit per tal de donar aquesta exclusiva a una empresa privada que res té a veure amb l’Ajuntament de Gandia ni amb les escoletes infantils municipals.