Els socialistes celebren que el PP de Gandia abandone a Torró, però demanen explicacions a Moragues per la seua complicitat

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat este matí la resolució de l’Audiència de València per la qual l’exalcalde de Gandia, Arturo Torró, ha estat condemnat a tres anys i mig de presó i a sis anys i mig d’inhabilitació total.

En primer lloc, el portaveu dels socialistes ha destacat que Arturo Torró ha estat el primer dels alcaldes de Gandia a ser jutjat, a seure en una banqueta i el primer alcalde de la nostra ciutat que és condemnat. “Torró ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per corrupció i, això, ni és una bona notícia per a Gandia, ni pot fer que ens sentim orgullosos com a ciutat”, ha indicat.

Mascarell ha informat que la prioritat dels socialistes passa ara per “recuperar tots els diners malversats, que es faça justícia i que puguem centrar-nos altra vegada en crear noves oportunitats i millorar la vida dels nostres ciutadans”.

“L’única satisfacció d’esta sentència és que ha obert els ulls al Partit Popular de Gandia respecte a la figura pública de l’exalcalde Arturo Torró. Ha estat necessària una condemna penal perquè el PP de Gandia abandone Torró i la seua herència”, ha assenyalat l’edil socialista, qui ha volgut recordar que actualment a la candidatura del PP de Gandia hi ha “tres membres claus del govern de l’exalcalde Arturo Torró. També hem de recordar el silenci còmplice del senyor Moragues en la seua etapa de conseller d’Hisenda, quan va permetre que es feren totes les malifetes mentre mirava cap a una altra banda”.

Finalment, Mascarell ha preguntat al candidat a l’alcaldia dels populars quines són les raons perquè mantinga “tres actors necessaris en el que va passar fa deu anys”.