Els socialistes consideren que l’abandó de Gema García del Partit Popular demostra la falta de lideratge de Moragues

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, s’ha pronunciat este matí respecte a l’abandó del PP de l’actual regidora d’este partit, Gema García, qui ha sol·licitat el seu pas al grup dels No Adscrits al·legant discrepàncies amb el Partit Popular i, en concret, amb el candidat a l’alcaldia dels populars, Juan Carlos Moragues.

“Mentre líders del PP d’altres ciutats intenten fitxar persones i representants d’altres partits, ací a Gandia Juan Carlos Moragues ens mostra la seua debilitat i no aconseguix que els seus regidors es mantinguen en les files del PP. Cada vegada són menys els que confien en les capacitats i la solvència d’este senyor com a candidat i possible alcalde”, ha declarat Vicent Mascarell.

El portaveu socialista també ha afirmat que “cada dia que passa es demostra que Moragues, lluny del que ell afirma de si mateix, no és un líder, ni sap gestionar un equip. Cada dia que passa el seu desconeixement de la política municipal, la de proximitat i la del dia a dia, és més evident”.

Per últim, Mascarell ha llançat la següent pregunta: “Quina classe d’alcalde pot ser algú que és incapaç de liderar un grup municipal amb nou regidors i els seus assessors respectius?”.