Els socialistes critiquen que el Govern del PP gaste més de 300.000 euros per rescatar sis taxis

El regidor socialista Vicent Mascarell ha criticat hui el nou anunci del Govern del PP de Gandia, que rescatarà sis taxis de la ciutat, una mesura que pot costar als ciutadans entre 300.000 i 400.000 euros.

Vicent Mascarell
Vicent Mascarell

Mascarell ha assegurat que el Govern del PP “acaba l’any com ho va començar”, és a dir, “pagant amb diners de tots els seus *compromisos partidistes”. El socialista ha recordat que al llarg de 2012 el PP ha “rescatat” discoteques, xiringuitos, boleres, cinemes i concessionaris de cotxes i que, per a acabar l’any, ha tingut “la sorprenent idea de rescatar taxis”.

“Quan s’encarregarà el PP de rescatar a les persones?”, s’ha preguntat Mascarell, que ha criticat que els populars “tenen diners per al que volen” i mentre paguen els seus compromisos “fan pagar per la Targeta Daurada, no impedeixen la pujada del rebut del fem i pugen les impostos”, entre altres coses.

El socialista ha reconegut que el col·lectiu de taxistes de Gandia “ho està passant molt mal”, però ha assegurat que existeixen “altres eixides amb menor cost econòmic i major benefici social” per a ajudar-los passar  la crisi, com incentivar l’ús del taxi en la ciutat, bonificar la compra de nous vehicles o ampliar les ajudes per al seu ús entre persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, Mascarell ha assegurat que els taxistes poden seguir prestant el mateix servei social que fins ara sense necessitat “de ser rescatats” i ha lamentat que Arturo Torró prioritze el compliment dels seus compromisos electorals a fer-se càrrec de les necessitats dels ciutadans de Gandia.