Els socialistes de Gandia agraeixen a la Generalitat Valenciana la seua celeritat en la consecució de la protecció de l’Auir

Gandia, 16 de novembre de 2015. Des del Grup Municipal Socialista volem mostrar la nostra satisfacció davant la notícia anunciada la passada setmana en referència a la protecció de la Platja de l’Auir. Ens enorgulleix el treball realitzat tant des de la Consellería de Territori, amb la socialista Mª José Salvador al capdavant, com des del departament d’urbanisme de Gandia, amb Vicent Mascarell com a coordinador i per açò volem aprofitar aquestes línies per a agrair-los el seu esforç i sensibilitat en aquest tema en concret.

El fet que la Platja de l’Auir haja sigut inclosa com una de les 10 prioritats dins del Pla d’Acció Territorial d’Infraestructura Verda (Pativel) és un motiu d’orgull doncs era una de les nostres preocupacions i sabem que era compartida amb la ciutadania en general. En el nostre Programa de Govern amb el qual ens vam presentar a les eleccions de maig d’enguany portava com un dels punts principals que la platja de l’Auir fóra pública i per als ciutadans. Un referent natural en la Costa Mediterrània. Al gener d’aquest mateix any aconseguim que l’actual President de la Generalitat, Ximo Puig, llavors secretari general del PSPV-PSOE de la Comunitat Valenciana adquirira aquest compromís amb la ciutadania quan en declaracions realitzades des de la Fira Internacional de Turisme de Madrid va parlar per primera vegada del que avui veiem fet realitat.

Els socialistes, tant des de Gandia com des de la Generalitat hem complit allò que un dia vam prometre, hem salvat la platja verge de possibles depredadors especuladors i l’anem a mantenir com un espai verd, obert a la ciutadania, respectuós amb el medi ambient i amable amb els visitants que busquen un tipus de turisme més lligat a l’esport i la vida saludable i al mateix temps cultural.