Els socialistes de Gandia celebren un desdejuni amb els mitjans de comunicació per tal d’encetar “una nova etapa en la legislatura”

Els Socialistes de Gandia han celebrat hui un desdejuni amb els mitjans de comunicació de la ciutat, on ha estat present la major part del nou equip de l’Executiva local, escollit este estiu. L’encontre, que ha servit de presentació informal dels membres de la nova direcció, suposa “una nova etapa de legislatura” en la ciutat de Gandia, “on ja no val tirar la culpa als altres, o l’excusa de l’herència”, en paraules del Secretari General dels Socialistes de Gandia, José Manuel Orengo, qui ha presidit l’encontre.

Orengo ha confirmat que, en esta nova etapa de legislatura, quan ja ha transcorregut un terç de la mateixa, els socialistes de la ciutat “encentem el repte de formar una alternativa per tornar el govern de Gandia a la gent”, al temps que s’ha mostrat confiat en les opcions dels socialistes, “per desbancar en 2015 el govern del PP de Gandia”.

Diana Morant, Antoni Durà, José Manuel Orengo y José Manuel Prieto durant l'esmorzar
Diana Morant, Antoni Durà, José Manuel Orengo y José Manuel Prieto durant l’esmorzar

Per la seua banda, el Vicesecretari General del PSPV-PSOE de Gandia, Toni Durà, ha estat l’encarregat de valorar la nova etapa que el partit obri a la ciutat, amb un equip que combina, segons ha dit, “experiència, renovació i joventut”. Durà ha assegurat també que el Partit encetarà un contacte “permanent” amb el carrer i els col·lectius, per tal de conformar un projecte que escollirà el seu candidat amb un sistema de primàries obertes a l’estil francès que tindran lloc al llarg l’any 2014.

Durà ha recordat que “els socialistes de Gandia serem majoria en 2015, perquè amb el PP tot ha anat a pitjor, les esperances de canvi i treball eren mentida i ara som més pobres”.

Al desdijuni ha estat present una nodrida representació de la nova executiva local del partit. A la presència d’Orengo i Durà cal sumar la dels vicesecretaris Andres Bertó, Jesús Ribes, Diana Morant i José Manuel Prieto, a més d’altres responsables d’àrea com Liduvina Gil, Nacho Arnau, Patricia Peñaloza, Ana Guardiola, Borja Micó, Carol Agustí, Javi Villacañas, Anna Blanco, Vicenç Almenar o Ricard Moncho.