Els socialistes de Gandia comencen la campanya amb un sopar a la falla Carrer Major i Passeig

El PSPV-PSOE de Gandia arranca esta nit la campanya electoral per als propers comicis generals del 20 de novembre. I ho fan amb un sopar d’entrepà per a militants i simpatitzants que tindrà lloc al casal de la falla Carrer Major i Passeig, ubicat en el carrer del Forn de Gandia, a partir de les 21 hores.

Aquesta és la tradicional cita prèvia a l’acte que dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb la pegada de cartells, que tindrà lloc eixa mateixa nit a partir de les 24 hores.

Els socialistes han organitzat enguany una campanya marcada per l’austeritat que començarà amb un sopar familiar d’entrepà a la seu de la cèntrica falla gandiana i que tindrà com a un dels moments importants l’excursió organitzada a València per a assistir al míting central de campanya dels socialistes valencians.

Serà aquest diumenge 6 de novembre i es celebrarà a la plaça de bous de València, i comptarà amb la presència del secretari general del PSPV, Jorge Alarte, l’expresident del Govern, Felipe González, i l’actual candidat socialista a la presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Els socialistes de Gandia han organitzat autobusos per a anar fins a la capital valenciana. Tots aquells interessats en assistir, poden informar-se dels horaris d’eixida a la seu del partit, a la Casa del Poble, ubicada al carrer Abat Solà número 86 en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 18 a 20 hores.