Els Socialistes de Gandia condemnem els atacs contra el mural ‘Dones en lluita per la igualtat’

Des del PSPV-PSOE de Gandia hem volgut expressar hui el nostre rebuig i una rotunda condemna a l’agressió mitjançant pintades amb simbologia nazi que ha patit –per segon any consecutiu i coincidint amb les jornades prèvies al 8 del de març, Dia Internacional de les Dones–, el mural ‘Dones en lluita per la igualtat’ situat en l’encreuament del passeig de les Germanies amb el carrer Abat Sola de la ciutat.

Els Socialistes de Gandia lamentem i condemnem este intolerable acte vandàlic contra un mural que mostra el compromís de les gandianes i els gandians amb la igualtat entre homes i dones. Així, la secretària d’Igualtat i Diversitat de l’Executiva del PSPV-PSOE de Gandia, Juana Navarro, ha manifestat que amb este atac s’està criminalitzant al moviment feminista que en la seua essència és pacífic i només reclama els mateixos drets per a totes i tots”.

Els socialistes també rebutgem qualsevol atac d’este tipus, ja que feminisme significa la lluita per la igualtat entre dones i homes. I, en esta lluita, cabem totes i tots. “En democràcia, no caben este tipus d’atacs. Ni, per descomptat, l’odi. D’esta manera, totes les persones que a Gandia pretenguen anar contra la igualtat ens tindran enfront”, ha assenyalat Navarro.

Així mateix, Juana Navarro, que també és regidora d’Igualtat, Diversitat Polítiques de Gandia, ha remarcat que “no pararem de treballar per la conscienciació, perquè les dones mereixem els mateixos drets i el mateix respecte. I, com diu el lema dels actes del 8M a Gandia, en esta lluita estem juntes per la igualtat”.

Navarro ha informat que els danys ocasionats en el mural –que representa a destacades dones com María Zambrano, Simone de Beavoir o Violeta Parra–, seran reparats.