Els Socialistes de Gandia demanaran la retirada del nom de la ciutat del reality ‘Gandia Shore’

Gandia, 10 de agosto. El Grup Municipal Socialista demanarà la retirada del nom de la ciutat del reality de la MTV ‘Gandia Shore’, que ha començat a rodar-se a la Platja. La Regidora socialista Diana Morant ha sol·licitat una reunió del Patronat de Turisme de la ciutat perquè l’Ajuntament en ple i el sector turístic unisquen forces en la defensa de la imatge i el turisme de Gandia. Morant ha afirmat que “el Govern municipal ha d’explicar en el Patronat de Turisme, i també públicament, fins a on arriba la seua implicació en aquest reality, sobretot quan tenim constància que ha col·laborat en la seva promoció i ha actuat com a intermediari del treball de la productora”. En aquesta reunió del Patronat, el PSPV-PSOE de Gandia proposarà que, de forma unànime, el sector turístic i la Institució elevin a la productora una petició amb la retirada del nom de la ciutat del títol del reality.

Des del Grup Municipal Socialista han afirmat a més que tenen constància que el Govern local ha facilitat, a través de funcionaris municipals, el treball de la productora. Alguns dels funcionaris de l’Ajuntament s’han responsabilitzat de la logística i han actuat com a intermediaris entre de la productora d’aquest reality i locals d’oci privats de la platja. No obstant això, cap responsable del Govern municipal s’ha pronunciat encara sobre aquest programa televisiu. Morant ha assegurat que, a partir de les dades, “el Govern ha d’asseure’s i explicar als ciutadans fins a quin punt han participat, com va ser Gandia una ciutat candidata, com va arribar a ser la seleccionada finalment i per què funcionaris de la casa han acompanyat a la productora i tancat negociacions amb empreses de la ciutat”.

La Regidora socialista ha assegurat que, per si no fos poc, la casa on es grava aquest programa de la MTV és propietat de la família d’un membre del govern de la ciutat. Morant ha recordat també que l’Ajuntament confirmà que, amb el seu permís, els equips d’enregistrament i realització s’enganxaren per un temps a la xarxa elèctrica municipal. Una altra prova que l’Ajuntament és, tal com ha assegurat Morant, “plenament conscient”, és la promoció que els perfils oficials a la xarxa de l’empresa pública Gandia Protur “publiciten el programa juntament amb algunes discoteques de la ciutat”.

La regidora socialista ha lamentat que “el Govern seguisca apostant per oferir una imatge de Gandia que no es correspon amb la imatge dels nostres ciutadans, que no és la Gandia que tenim ni que volem”. Morant ha afirmat que “fins ara els joves acudien a Gandia per ser ciutat universitària i no de borratxera, així que el Govern torna a equivocar-se amb la seva política turística”.