Els Socialistes de Gandia demanen la dimissió del regidor Pepe Just per intentar optar a la concessió dels xiringuitos

Gandia, 14 de setembre. Els Socialistes de Gandia han destapat hui que el passat 31 de juliol, i a través del registre d’entrada de l’Ajuntament de Gandia, l’empresa Sabrosura Latina, de la qual és administrador únic el regidor de la platja, Pepe Just, va optar a la concessió del xiringuito número 2, a pesar que la llei d’Incompatibilitat ho prohibeix. Quatre dies abans, Just havia format part de la mesa de contractació que va adjudicar els xiringuitos 1 i 7, als quals també va optar malgrat ser membre de la taula que els adjudicava.

Davant l’evidència de les dades, el Portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, amb documents i dades a la mà, ha demanat “la dimissió o el cessament” del regidor Just, per incomplir la llei d’Incompatibilitat i “per confondre els interessos del districte amb els seus interessos particulars”. “Algú que confon el que és bo per al turisme amb el que és bé para ell no pot ser alcalde de la Platja”, ha assegurat Mascarell.

Segons ha desvetllat Mascarell, l’empresa Sabrosura Latina S.L., de la qual és administrador únic Pepe Just havia intentat pugnar el passat 27 de juliol pels xiringuitos 1 i 7, a pesar que la llei ho prohibeix. Malgrat que el Govern del PP ha denegat al Grup Socialista accedir a l’expedient de contractació final, és públic que el xiringuito número 2, pel qual també va optar Just, ha estat gestionat tot aquest estiu per Benjamín Sanz, soci de Just en les seues empreses.

Com també va avançar el Grup Municipal Socialista, Just formava part de la mesa de contractació que, el 27 de juliol, autoritzava la concessió de la gestió dels huit xiringuitos de la Platja de Gandia. L’empresa Sabrosura Latina, que havia optat a la concessió, va quedar fora per presentar sol·licitud fora de termini.