Els Socialistes de Gandia denuncien el procés “poc transparent i sense convocatòria pública” de selecció de personal de la Piscina del Grau

Gandia, 10 de setembre. La regidora del Grup Municipal Socialista, Liduvina Gil, ha lamentat hui els canvis en la gestió de la piscina del Grau, que entrava en funcionament la passada setmana, i que, segons la regidor socialista, han provocat “un augment de preus i un procés poc transparent de selecció del personal”.
D’una banda, Gil ha lamentat que “en un moment amb tanta gent sense treball”, s’haja contractat 5 noves persones per a aquest centre “sense cap tipus d’oferta pública o anunci”. “El procés ha estat poc transparent”, ha afegit Gil, que sol·licitava una Comissió informativa per explicar els detalls del procés de contractació. De l’altre, la regidora socialista ha assegurat que la pujada de preus resulta “inassumible”, perquè el govern aplicarà també en la piscina del Grau l’augment del 8 al 21% de l’IVA en els preus públics.

Liduvina Gil ha demanat a la responsable d’Esports del Govern del PP, Emi Climent, que “exercisca d’una vegada com a regidor responsable d’aquesta àrea”. Gil ha assegurat que no s’han convocat encara el Consell de la Fundació Esportiva Municipal ni la comissió d’aquesta àrea. La responsable socialista ha afirmat també que “la delegació se la guisa i se la menja Marcos Estruch, que no és regidor, no ha estat nomenat oficialment com a Director General i no coordina les polítiques d’esports amb qui té la delegació de l’alcalde”.