Els Socialistes de Gandia denuncien que l’Alcalde censura a un mitjà de comunicació per haver mostrat la imatge de la seua debilitat

Gandia, 22 de febrer. Els Socialistes de Gandia han denunciat hui que l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, censura a un mitjà de comunicació local per haver mostrat una fotografia li dictaven el discurs de l’acte de la Crida, seguit cada any per milers de gandians. La regidora del PSPV-PSOE Diana Morant ha titllat la foto de “molt reveladora”, per “haver mostrat la imatge de la seua debilitat com a Alcalde”.

D’una banda, des de la plaça els gandians contemplaven la imatge pública d’un líder fet a si mateix, quasi magnànim, dirigint-se al poble en una cita tan important. Des del seu despatx, però, la imatge reflexa la realitat, “la farsa d’un polític que vol ser gran líder però necessita que li apunten per a fer un discurs”, ha dit Morant.

Quan la imatge ha estat publicada per un mitjà de comunicació local, el gabinet de l’Alcaldia ha ordenat que aquest mitjà deixe de rebre qualsevol informació municipal i tinga accés a l’agenda institucional de l’Ajuntament. Este acte de censura és, per a la regidora socialista Diana Morant, un altre acte que revela “les formes autoritàries d’un Alcalde amb doble cara”.

Des del PSPV-PSOE de Gandia s’han solidaritzat amb ‘Gente de la Safor’, el mitjà censurat pel govern municipal, i han demanat una rectificació al Govern en aquest sentit. Morant ha assegurat que “aquest Alcalde, que no suporta cap tipus de crítica dels mitjans o dels grups de l’oposició, persegueix a tot aquell que no pertany al seu aparell de propaganda”.