Els Socialistes de Gandia denuncien un procés de contractació de les educadores de les Escoletes “poc transparent i per afavorir gent vinculada al PP”

Gandia, 4 de setembre. La regidora del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha denunciat este matí la “farsa” en què s’ha convertit el procés de contractació de les noves educadores de la xarxa d’Escoletes Infantils, per part de la nova empresa concessionària. Gil ha assegurat que el procés ha estat “poc transparent, decidit des de l’inici i amb la intenció d’afavorir gent vinculada al Partit Popular i a molts compromisos de campanya electoral”. “Des del Partit Socialista desconeixem quins criteris s’han seguit en la contractació, i per això hem demanat saber-los”, ha afegit la també responsable d’Educació del PSPV-PSOE de Gandia.

Tot i que Gil ha recordat que “el nostre Partit no anirà mai contra les educadores i que les persones contractades no tenen cap responsabilitat en este procés”, la regidora socialista ha assegurat que la contractació d’estes educadores respon a una “venjança política i persecució” contra les anteriors educadores. Especialment, ha assegurat Liduvina Gil, contra “totes aquelles que van fer valdre els seus drets mentre el govern amenaçava amb acomiadar-les”. El resultat és que tan sols sis de les anteriors educadores han estat admeses per la nova empresa, en contra del seu desig de ser subrogades per la nova contracta de les Escoletes.

La regidora Liduvina Gil ha recordat, a més, que el procés va en contra de la paraula de l’Alcalde, Arturo Torró, als pares de les Escoletes, als qui assegurà que “contractaria educadores amb experiència. Eixe criteri no s’ha tingut en compte”, i per això Gil ha assegurat que el govern del PP ha “tractat d’enganyar als ciutadans amb este assumpte”.

Les retallades arriben també a les Escoletes

La regidora del PSPV-PSOE de Gandia ha assegurat hui també que les retallades del govern del PP de la ciutat han arribat a la xarxa de les Escoletes municipals. Els pares podran notar estes retallades, per exemple, en el servei de neteja dels centres. Este servei funcionarà des d’ara de 6 a 8 hores, i de 16 a 20 h., de manera que, com ha afirmat Gil, “al llarg de les classes la neteja dependrà exclusivament de les mateixes educadores”.