Els socialistes de Gandia desitgen al futur govern progressista d’Oliva els majors dels èxits

El PSPV-PSOE de Gandia ha valorat hui l’acord entre els seus companys d’Oliva i el Bloc Compromís per a crear un nou govern de progrés a la localitat veïna de la comarca, i els han desitjat els majors dels èxits en esta nova etapa en la que representaran una altra forma de fer política davant la difícil situació que es viu hui en dia.

Tal i com ha indicat el secretari general dels socialistes de Gandia i vicesecretari de Relacions Institucionals del PSPV, José Manuel Orengo, aquest acord de nou govern d’esquerres per a Oliva “reflexa la voluntat majoritària dels veïns d’Oliva i acaba amb el desgovern que, fins ara, ha estat portant a terme el PP en aquesta localitat”.

Per a Orengo, durant tot aquest temps el PP, tant a Oliva com a la Generalitat Valenciana com a Espanya, ha estat “mostrant el seu vertader rostre”, la qual cosa ha provocat que la ciutadania, davant els retalls i les polítiques del PP que ofeguen les seues butxaques i acaben amb l’estat del benestar, “reclame alternatives de progrés com la que ara es planteja a Oliva”. Per això, Orengo ha animat als seus companys i els ha desitjat èxits en el seu mandat.