Els Socialistes de Gandia encetem este dijous en el Palau Ducal les jornades ‘Diàlegs de ciutat. Propostes per a avançar junts’

Durant els pròxims dies 21, 27 i 29 d’abril el PSPV-PSOE de Gandia ha organitzat les jornades ‘Diàlegs de ciutat. Propostes per a avançar junts’, que se celebraran en el Palau Ducal, a les 19.30 hores. Es tracta d’unes jornades sectorials obertes a la ciutadania on participaran com a ponents tota una sèrie d’experts professionals i independents, que són referents en diversos àmbits de la societat gandiana, establint un amé diàleg entre ells. Estes jornades estaran moderades per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila, ha indicat que “volem escoltar les persones que més saben perquè aporten les millors idees i propostes que tenen per a abordar el present i el futur de Gandia. Perquè Gandia la fem i la construïm entre tots, sempre des del diàleg. Perquè treballem units per la ciutat que som i volem ser, per a avançar junts”.

El primer diàleg es durà a terme este dijous, 21 d’abril, conversant al voltant de ‘La ciutat del benestar’. Participaran com a ponents, Maite Genís, de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer-AFA La Safor (benestar social); Puri Naya, directora de comunicació de l’empresa Teika (igualtat i valors); Tomás Fuster, subdirector mèdic del Departament de Salut de Gandia (salut); Inmaculada Albi, psiquiatra i membre de l’equip de salut mental del Departament de Salut de Gandia (benestar emocional); Toni Fornet, assessor d’educació infantil del Cefire de Gandia i exdirector de l’IES Veles e Vents (infància), i Juan Manuel Muñoz, exdirector del Centre Especialitzat d’Atenció als Majors (CEAM) de Gandia (gent gran i envelliment actiu).

Les jornades seguiran el dimecres 27 d’abril amb la temàtica ‘La ciutat del talent’, on es dialogarà sobre esport, joventut, cultura, educació, sostenibilitat  i agenda urbana. Finalment, la darrera jornada s’ha programat per al divendres 29 d’abril, mantenint un diàleg sobre ‘La ciutat de les oportunitats’, amb aspectes referents a ocupació, turisme, comerç, universitat i formació superior.