Els socialistes de Gandia encetem un cicle de xerrades per a compartir idees i explicar la gestió municipal

El vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia i portaveu del Grup Municipal Socialista en el consistori gandià, José Manuel Prieto, va iniciar ahir un cicle de xerrades en les quals participaran els regidors socialistes que formen part del Govern local presidit per Diana Morant. Esta sèrie de trobades s’han organitzat per a debatre projectes, compartir idees i explicar les principals qüestions de la gestió municipal que preocupen a la ciutadania, en un format amé i participatiu.

“Sempre és un plaer acudir a la Casa del Poble per a explicar davant els militants i els simpatitzants què fem i què volem fer. Perquè ells són la nostra energia, el nostre motor i el nostre múscul. Anit, es va confirmar que sempre els tenim al costat per a, una vegada superada l’etapa d’emergència de Gandia, puguem obrir la millor etapa per a la ciutat”, ha indicat Prieto, qui ha assenyalat que “comptem amb tots, governant per a tots”.

Per la seua banda, el vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Jesús Ribes, ha exposat que amb estes trobades amb els militants i simpatitzants socialistes, “pretenem posar damunt de la taula la dura gestió inicial després de la ressaca dels quatre anys de festa que vam heretar del PP. Així, després d’un any i mig en el Govern local, els socialistes hem demostrat que tenim una altra forma de governar, amb trellat, transparència i capacitat suficient perquè la nostra ciutat avançant”.

D’esta manera, amb les xerrades que es duran a terme en la Casa del Poble de l’agrupació socialista gandiana, s’aniran coneixent de primera mà la gestió municipal, que no és una altra que posar en pràctica aquelles polítiques pensant en les persones, a les quals es van comprometre els socialistes fa any durant la campanya electoral.