Els socialistes de Gandia estaran presents a la Festa de la Rosa del PSPV a València

El segon cap de setmana de la campanya electoral arriba per als socialistes valencians amb la celebració de l’acte central, que enguany tindrà lloc dintre del format de la Festa de la Rosa. Durant tot el matí de demà dissabte, els socialistes valencians es reuniran al Parc de l’Oest de València per a oferir a militants i simpatitzants tot un seguit d’activitats per a tots els públics tot abans de la realització del míting central i d’un dinar d’entrepà.

Els socialistes de Gandia se sumen a la Festa i al comboi d’autobusos que ha organitzat la comarca de la Safor-Valldigna per a acompanyar a tot aquell qui vulga sumar-se a la Festa de la Rosa. El bus de Gandia eixirà a les 9.30 hores des de la plaça El·líptica. El preu del bitllet és de 3 euros i inclou, a més del viatge, entrepà i beguda per al dinar que tindrà lloc en acabar el míting.

Des de les 10.30 hores, el Parc de l’Oest de la capital del Túria serà una festa socialista amb concerts, actuacions, productes gastronòmics valencians i altres productes típics de la terra en un mercadet comarcal on la Safor també tindrà una important presència. A partir de les 12 hores tindrà lloc el míting central de la campanya per a aquestes eleccions Europees 2014, en el qual intervindran el Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i la candidata del PSOE al Parlament Europeu, Elena Valenciano. En acabar, tindrà lloc el dinar i fi de festa.

A més de la Festa de la Rosa, els socialistes de Gandia han planificat per al cap de setmana altres activitats per a continuar la campanya a peu de carrer. Així, demà dissabte també, una representació del PSPV local estarà a l’entrada del mercadet informant als ciutadans del programa electoral dels socialistes per a Europa. L’estand de campanya es traslladarà diumenge al mercat de la Platja de Gandia des de les 10 del matí. I la setmana s’encetarà fent campanya al passeig de les Germanies, al tram de l’Amorosa, entre les 17.30 i les 20.30 hores.