Els socialistes de Gandia estaran presents en la Festa de la rosa del PSPV aquest diumenge a València

L’agrupació local de Gandia del PSPV-PSOE estarà present aquest diumenge, 9 de juny, en la Festa de la Rosa que el partit ha organitzat al parc de Benicalap de València. Per a això, els socialistes han posat a disposició dels militants i simpatitzants del partit un autobús per a desplaçar-se fins a València. L’autobús eixirà des de davant del col•legi Gregori Mayans a les 9 hores del matí.

L’actual direcció del PSPV ha recuperat enguany aquesta tradicional festa dels socialistes que se celebra per aquestes dates a diferents territoris del país i on militants i simpatitzants del partit es reuneixen en un ambient festiu. Enguany, la festa tindrà lloc al parc de Benicalap des de les 10.30 hores del matí i fins les 17 hores de la vesprada, i es contemplen diferents activitats, tallers, jocs infantils i actuacions musicals.

L’acte central tindrà lloc a partir de les 13.15 hores en l’auditori del parc i estarà protagonitzat pel Secretari General del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el Secretari General del PSPV, Ximo Puig, acompanyats pels secretaris generals de la província de València i de la ciutat de València, José Luis Ábalos i Joan Calabuig, respectivament.