Els socialistes de Gandia fan hui campanya amb tapes i tweets al passeig

Els socialistes de Gandia ja preparen amb intensitat les darreres 48 hores de la campanya electoral per a aquestes Europees de 2014, i ho fan amb noves propostes on la ciutadania és la protagonista amb la seua participació. Amb aquest esperit, l’agrupació local del PSPV de Gandia ha organitzat un Tapes & Twitter, una nova versió dels famosos coffee tweet i que té com a objectiu amplificar l’impacte dels missatges augmentant el nombre de participants que el difonen en un mateix període de temps.

Els socialistes adaptaran la fórmula del coffe tweet que el PSPV ja va posar en pràctica amb gran èxit aquest passat diumenge. I ho faran relacionant-la amb la coneguda ruta de tapes del Centre Històric de la ciutat. Així, l’stand dels socialistes, que s’ubicarà a partir de les 21.30 hores a la zona de la Casa de la Marquesa, al passeig de les Germanies, oferirà als vianants tapes i mistela a canvi d’ajudar-los a difondre per Twitter els seus missatges amb el seu hashtag o “etiqueta”.

La cita tindrà lloc hui dijous, 22 de maig, a partir de les 21.30 hores i comptarà amb la presència de diferents membres del PSPV-PSOE de Gandia. Per a participar només cal tenir a mà un mòbil o tablet amb connexió a Internet i un compte de Twitter des d’on poder ajudar als socialistes a difondre el seu missatge.

Però la campanya dels socialistes demà a Gandia començarà pel matí, quan tornaran a fer campanya a peu de carrer a l’entrada del mercat del Grau de Gandia. Serà a partir de les 10 hores i comptarà amb la presència de regidors i membres del partit.

Per altra banda, des de les files socialistes han volgut informar també de l’ajornament de l’acte que hi havia previst per a hui a la plaça de l’Escorxador de Gandia. Es tracta de l’encontre amb ciutadans europeus, que finalment tindrà lloc el proper divendres 23 de maig a partir de les 17 hores al Parc de Sant Pere.