Els Socialistes de Gandia lamentem que el PP no sàpiga digerir una realitat al turisme li va millor ara que quan governaven ells.

ELS SOCIALISTES DE GANDIA LAMENTEN QUE EL PP NO SÀPIGA DIGERIR UNA REALITAT AL TURISME LI VA MILLOR ARA QUE QUAN GOVERNAVEN ELLS.

 

  • El Grup Municipal Socialista li recorda al “púnico” Soler que Gandia ha demostrat que no es necessitaven ni concerts ni festivals per a arribar a un 100% d’ocupació i ser exemple de treball en Turisme.

 

Gandia, 12 de abril de 2017. El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha volgut respondre a les crítiques del PP a l’anunci del cicle de concerts que es va realitzar ahir lamentant que els populars no siguen capaços de digerir una realitat contrastada amb dades: les campanyes turístiques de 2015, 2016 i esta Setmana Santa han estat millors que les de la legislatura del PP.

 

Per als socialistes, el treball del departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, enfocat a abandonar la marca “Shore” i de turisme “low cost” i apostar per la qualitat i la participació del sector turístic en les decisions, ha servit per a demostrar que Gandia, amb els seus recursos naturals, patrimonials i culturals, no ha necessitat de concerts ni de festivals per a arribar al 100% d’ocupació de l’estiu passat i d’esta Setmana Santa.

 

A més, el canvi d’imatge de l’Ajuntament de Gandia, passant de ser una institució malpagadora i poc respectuosa a ser una administració al corrent i que compleix, ha permès l’arribada a la ciutat de noves inversions i nous agents, així com una col·laboració público-privada que ha fet possible abaratar, i molt, operatives turístiques que el PP pagrava a preu d’or. Així, ha obert un nou hotel 4 estreles i ha arribat la millor notícia turística dels darrers 30 anys: la línia marítima que Trasmediterránea oferirà des de hui per a unir Gandia i Eivissa.

 

Fruit de les col·laboracions público-privades, Gandia pot tenir hui els concerts de l’estiu a un cost perfectament assumible per als gandians: els 9.000 euros que val ocupar el terreny portuari on es realitzaran els recitals. “S’ha acabat allò d’anunciar concerts a coste cero i acabar pagant 800.000 euros dels diners de tots els gandians per a regalar entrades i amagar les vertaderes xifres fins que el govern abandone la gestió i el que vinga després façá públics els disbarats de l’anterior executiu. Nosaltres treballem amb transparència i donant participació al sector turístic en la presa de decisions a través de la Mesa de Turisme”, ha declarat el portaveu socialista, José Manuel Prieto.

 

Prieto ha recordat que si en els dos estius anteriors no han hagut concerts “ha sigut perquè les empreses eren reticents a invertir en Gandia i jugar-se els seus diners”. “Però nosaltres no hem estat mai en contra d’este tipus de programació, sempre i quan vinguera de la mà de la iniciativa privada i sense gastar milionades dels impostos dels gandians, perquè pensem que en la situació econòmica actual, els diners dels ciutadans s’han d’invertir en beques, rendes garantides i ajudes per a famílies amb problemes” ha conclòs Prieto.

 

Per últim, els socialistes li han recordat a Soler que “Gandia no ha necessitat del SanSan per a omplir en Setmana Santa, i la realitat és que no hem perdut un festival, n’hem guanyat un que no ens costarà ni un euro (el PP pagava al SanSan 150.000 euros anuals) i es realitzarà en terrenys on és legal i minimitza les molèsties als veïns. Efectivament, gestionem d’una altra manera i el PP no tindrà opcions de rehabilitar-se políticament per a governar fins que no assumisquen estes realitats”.