Els Socialistes de Gandia lamentem que un exalcalde de la ciutat s’assega en el banc dels acusats i exigim disculpes públiques al PP de Moragues

Davant les informacions referides a l’obertura del judici penal el pròxim 12 de desembre contra l’exalcalde de Gandia, Arturo Torró, del PP –en el qual se li imputen els delictes de prevaricació, frau i malversació de cabals públics–, aparegudes hui en diferents mitjans de comunicació, des del PSPV-PSOE de Gandia s’exigix conéixer què pensa sobre este fet la persona que aspira a ser alcalde de la ciutat pel Partit Popular, Juan Carlos Moragues.

D’esta manera, els socialistes lamenten que un exalcalde de la ciutat de Gandia s’assega en el banc dels acusats de l’Audiència Provincial de València, exigint disculpes públiques al PP de Juan Carlos Moragues. “Els socialistes ens preguntem quan el Sr. Moragues demanarà perdó pels quatre anys de gestió del govern de Torró. I és que ja va sent hora que el PP de Gandia i el seu candidat a l’alcaldia demanen disculpes als gandians”, ha indicat el portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell.

Des del PSPV-PSOE de Gandia també s’entén que Juan Carlos Moragues hauria de renegar d’esta manera d’entendre la política i la gestió pública. I, si no vol aparentar complicitat amb estos delictes, hauria de desmarcar-se clarament i de manera immediata. “No hem d’oblidar que el mateix Moragues, sent conseller d’Hisenda, va consentir que Arturo Torró acabara convertint l’ajuntament en el seu ‘cortijo’ particular, quan va tindre la capacitat de dir-li ‘prou’”, sosté el portaveu socialista.

“Gandia no es mereix veure assegut en la banqueta al primer alcalde en la història de la ciutat que és acusat en un judici penal per la seua gestió municipal, enfrontat ni més ni menys que a 8 anys de presó i 20 d’inhabilitació, juntament amb el nucli dur que va governar la nostra ciutat al llarg de quatre anys”, ha conclòs Mascarell.