Els Socialistes de Gandia mostrem la nostra satisfacció per la supervivència de Faus Group

Els Socialistes de Gandia mostrem la nostra satisfacció per la venda de l’empresa Faus Group al fons d’inversió valencià Guardiola per 7 milions d’euros aproximadament.
Es tracta d’una gran notícia, ja que açò suposa que una de les principals empreses de la Safor continuarà la seua activitat comercial i es mantindran els quasi 200 llocs de treball que sustenten a moltes famílies de Gandia i la comarca.
Per açò, des del PSPV-PSOE de Gandia ens alegrem perquè finalment es mantinga la plantilla, amb la qual cosa continuarà la producció i els 196 treballadors que actualment treballen en Faus Group conservaran els seus llocs de treball.
Els Socialistes de Gandia volem reconèixer l’enorme esforç que ha realitzat durant els últims temps el conjunt de treballadors de Faus Group per a aconseguir que esta empresa, de llarga trajectòria en la nostra comarca, no desaparega.
Finalment, destacar que amb aquesta notícia el teixit industrial de la Safor, tan castigat per la crisi i tan mal atès per una política industrial inexistent de la Generalitat Valenciana, no seguirà destruint-se.