Els socialistes de Gandia organitzen un sopar a la Casa del Poble per a veure el cara a cara entre Valenciano i Cañete

Els socialistes de Gandia inicien la jornada de campanya de demà dijous amb una activitat al mercat del Grau. Membres de l’agrupació local estaran a l’estand ubicat pel PSPV a l’entrada del conegut mercadet del districte marítim per a repartir material de campanya i explicar a la ciutadania per què és important apostar pel canvi en Europa i votar al PSOE.

Ja per la nit, els socialistes han organitzat un sopar per a veure junts el cara a cara entre els dos candidats dels dos partits majoritaris per a aquestes eleccions europees. Elena Valenciano i Miguel Arias Cañete debatran sobre les seues propostes per a l’Europa del futur a poc més d’una setmana de celebrar-se unes eleccions vitals per al destí del continent europeu.

La cita serà a partir de les 21.30 hores a la Casa del Poble, seu dels socialistes de Gandia, ubicada al carrer Abat Solà número 86. El sopar serà d’entrepà i els assistents podran veure el debat amb representants locals del partit i comentar amb ells les propostes que es presenten durant el cara a cara. Tal i com ha explicat la secretària d’Organització del PSPV a Gandia, Diana Morant, “volem obrir les portes del nostre partit i compartir amb els militants, simpatitzants i qualsevol ciutadà interessat en la política, la visualització d’un debat interessant i que suposa un exercici de democràcia que mai s’hauria de perdre”.