Els socialistes de Gandia organitzen un sopar d’entrepà per a celebrar el Dia de la Dona

El PSPV-PSOE de Gandia ha organitzat per a aquest divendres un sopar d’entrepà a la seua seu, la Casa del Poble, per tal de commemorar la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra el mateix dia 8 de març.

En una activitat oberta a tota la ciutadania, els socialistes recordaran, tal i com ha explicat la seua secretària d’organització local, Diana Morant, “la lluita històrica de la dona en el món laboral i el paper que, al llarg de la història, ha realitzat el partit contra les desigualtats socials i laborals entre els homes i les dones, fomentant mesures per a aconseguir una igualtat reial entre sexes”.

La cita tindrà lloc aquest divendres 8 de març a partir de les 21.30 hores a la Casa del Poble, ubicada al carrer Abat Solà número 86. Es tracta d’una activitat emmarcada dintre del programa anomenat “Activa’t a la Casa del Poble” que els socialistes reprenen aquest 2013.

En el sopar estaran presents dirigents de l’actual executiva, regidores i regidors del Grup Municipal Socialista, militants i simpatitzants, amb una especial atenció a la presència de dones que han exercit el seu treball en la lluita política baix les sigles del PSPV-PSOE de Gandia. Durant el sopar, dones socialistes faran lectura d’un manifest sobre el paper de la dona en la societat.