Els Socialistes de Gandia participen de la I Convenció de Pobles i Ciutats del PSPV-PSOE

Gandia, 12 de novembre. Els Socialistes de Gandia van participar dissabte de la Primera Convenció de Pobles i Ciutats que el PSPV-PSOE va celebrar a Oriola. Davant centenars d’Alcaldes i regidors del Partit a la ciutat, la Convenció aprovava un Manifest en el qual es demanava la modificació de la llei electoral, la supressió de les Diputacions provincials, l’elecció directa dels Alcaldes, la signatura d’un contracte de transparència vinculant davant la ciutadania o la celebració de referèndums en qüestions estratègiques que no estiguen contemplades als programes electorals.

Regidors i Executiva del PSPV-PSOE de Gandia a la Convenció del PSPV a Oriola

El Secretari General del PSPV-PSOE de Gandia i responsable Institucional del Partit a la Comunitat, Jose Manuel Orengo, qualificava de “valentes” les mesures d’aquest Manifest, algunes d’elles aportades per l’agrupació del PSPV-PSOE a la ciutat.

Segons Orengo, amb les propostes de la Convenció “el PSPV-PSOE demostra que hi ha alternativa de Govern a la Comunitat i a Gandia, que passa primer per guanyar les ciutats”. Els Socialistes de Gandia participaven de la Convenció a través d’una nodrida representació de Regidors i membres de l’Executiva local.