Els Socialistes de Gandia, satisfets amb l’arxiu de la querella contra José Manuel Orengo i Ana Garcia

Gandia, 16 de març de 2017. Els Socialistes de Gandia han manifestat hui la seua satisfacció davant l’arxiu de la querella que Arturo Torró i el PP de Gandia van realitzar contra la gestió de José Manuel Orengo i Ana Garcia en la legislatura 2017-2011 per la formalització d’uns crèdits municipals. Des de les files del PSPV-PSOE, el seu portaveu municipal, José Manuel Prieto, ha declarat que “per fi ha acabat l’etapa de persecució als nostres companys per la seua gestió; el temps ens ha donat la raó”.

 

Des del PSPV local lamenten que el PP “gastara diners de tots els gandians amb denúncies falses i sense cap fonament que només tenien la intenció de posar dubtes sobre la gestió anterior”. “Per sort, el temps acaba posant a cadascú al seu lloc i totes les querelles que el PP va interposar de la legislatura anterior han quedat en no res, tal i com era d’esperar”.

 

Prieto ha continuat assegurant que “des del primer moment hem estat tranquils perquè sabíem de l’honorabilitat dels nostres companys i estavem convençuts que darrere de les querelles només hi havia la mala fe d’un polític que ens va perseguir fins que no va disposar dels diners de tots els gandians”. Per això, els Socialistes insisteixen en que els populars demanen disculpes per els cinc anys de persecució que han hagut de patir.

 

Desmentit al PP i a Torró

Des de les files socialistes també han volgut llançar un missatge al PP de Gandia i al seu ex, Arturo Torró, que han tornat a mentir a la ciutadania assegurant que la querella s’ha arxivat perquè Torró va retirar la querella que va presentar. Els Socialistes asseguren que és el jutge qui ha arxivat el cas i que en cap cas ha hagut un pas enrere del PP, que sempre ha mantingut la seua persecució als regidors del PSPV-PSOE. Els Socialistes asseguren que tampoc són partidaris de judicialitzar la política, llevat d’aquells casos com la Púnica o Tele7 en els quals hi ha indicis que apunten a que s’han furtat diners de tots els gandians per a enriquir-se uns pocs.