Els socialistes de Gandia tanquem una campanya amb raons i il·lusionadora, tal com hem governat estos quatre anys

“Hem fet una campanya en la qual hem escoltat als ciutadans, amb actes sectorials i a tots els barris. Una campanya de persona a persona, carrer a carrer, tranquil·la, explicant propostes i projectes per a la Gandia de hui i la que volem en el futur. Hem donat els motius per a seguir confiant en el projecte de Diana Morant i dels socialistes de Gandia”. Amb estes paraules s’ha referit este matí el coordinador del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia i número 2 de la candidatura socialista, José Manuel Prieto, a la campanya electoral per al 26 de maig.

Prieto ha parlat d’una campanya “amb raons, il·lusionadora, sense crispació ni enfrontament, tal com hem governat la ciutat estos quatre anys. I amb molta proximitat, sabent que hem fet moltes coses en el moment més difícil però més que les que ja hem fet, ens il·lusionen les moltes que estan per fer”, ha assenyalat.

frances_190504_2453

Queden dos dies per a la cita amb les urnes i el coordinador del Comité Electoral ha recordat a la ciutadania que diumenge “ens juguem avançar o retrocedir. Avançar amb un govern que ha fet els deures, ha suat la samarreta, que ha treballat per a traure a Gandia de la ruïna i la fallida i avançar per a fer realitat els projectes que ja comencen a arribar i molts més que ens proposem en companyia de les altres administracions, perquè governem en Madrid i València, i sabem que anem allà a reivindicar el que ens pertoca amb la credibilitat dels deures fets. I ens juguem retrocedir amb els que ens van arruïnar que vénen de la mà de la ultradreta”, ha afegit.

Prieto, a més, ha destacat que el pròxim diumenge “serem més de 400 persones en taules i col·legis electorals. Eixe esforç de militants, simpatitzants i amics del Partit Socialista l’hem d’agrair molt profundament”.

1

El número 2 de la candidatura socialista ha insistit en la importància d’acudir diumenge a votar. “Eixiu de casa a favor de la Gandia que voleu, perquè si no eixiu tornaran els que ens van arruïnar. Aneu amb il·lusió i força, perquè si el diumenge guanya Diana i el Partit Socialista, Gandia guanya. Diumenge hem de ser la força de les persones i hui volem començar a fer-ho possible esta nit amb vosaltres”, ha explicat.

Els socialistes celebraran esta nit a les 21.30 hores en els salons de Foment l’acte i sopar de tancament de campanya en el qual intervendran l’alcaldessa i candidata a revalidar el càrrec, Diana Morant, i el coordinador del Comité Electoral i número 2, José Manuel Prieto.