Els socialistes decideixen no rebre a la delegada del Govern

El PSPV-PSOE de Gandia ha decidit hui no rebre a la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, en la seua visita a Gandia per a signar en el llibre d’honor de la ciutat. Una decisió que es pren, segons han explicat els socialistes, en senyal de protesta per la brutalitat amb la qual la Policia Nacional va tractar els estudiants que es manifestaven als carrers de València durant les protestes pels retalls en matèria d’educació per part de la Generalitat Valenciana.

Segons ha declarat el regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, és “una falta de respecte i una burla que Torró convide a Sánchez de León a signar en el llibre d’honor de Gandia sense haver donat encara explicacions per les lamentables càrregues policials durant les manifestacions estudiantils a València”. Una actuació que el socialista ha recordat que ha criticat fins i tot el sindicat de la Policia.

Amb aquesta decisió, el Grup Municipal Socialista se situa del costat dels estudiants en les seues protestes pel tracte rebut per part de la Policia i per les retallades que està portant a terme en educació la Generalitat Valenciana. Mascarell ha recordat que els estudiants “són el nostre futur i el govern del PP a València i a Espanya està maltractant-los”.