Els socialistes demanaran informació sobre la regulació de la normativa per a evitar sorolls als locals d’oci de la platja

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gandia ha anunciat que demanarà informació i seguirà de prop la regulació que Torró ha promès als administradors de finques de la platja per a evitar els molests sorolls que els veïns denuncien a algunes terrasses de locals d’oci de la platja de Gandia.

I és que els socialistes consideren molt greu i molt perillós que el govern del PP que ha promès regular aquesta situació inclou a membres que tenen interessos empresarials relacionats amb aquest problema. De fet, el regidor de la Platja, Pepe Just, és el propietari d’un dels negocis que més denuncies per molèsties de sorolls rep en l’estiu.

Per això, des del GMS anuncien que estaran vigilants a tot el procediment per a evitar problemes com els de l’estiu passat, quan, segons ha recordat el regidor del grup socialista i membre d’Els Verds, Joan Lluís Soler, la terrassa d’un dels locals de Just va funcionar sense tenir cap permís, el que va provocar, ja passat l’estiu, que l’Ajuntament emprenguera accions legals en contra d’ell.