Els socialistes demanem explicacions a Torró per haver delegat personal a tres persones en només sis mesos

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat hui la darrera remodelació de govern de Torró com “una crisi interna dintre de l’executiu amb molts dubtes i poques explicacions”. Per això, ha exigit al govern més arguments per a explicar que l’important departament de Personal haja comptat amb tres persones en només sis mesos.

Mascarell ha criticat les formes utilitzades pel govern per a anunciar un canvi tan important, esperant “al divendres a última hora i sense donar massa explicacions”. Un fet que, per als socialistes, els crea un dubte: “aquesta crisi de govern ha acabat reforçant o destituint a Ana Penalba del nucli dur de Torró?”.

El regidor socialista li ha preguntat a Torró pels motius que l’han portat a canviar en dues ocasions a la persona que condueix el departament més important de l’Ajuntament, del qual ha explicat que controla més de 22 milions d’euros del pressupost i del qual depenen quasi 600 persones que treballen al consistori.

Per això, Mascarell es pregunta què ha signat i què no ha signat Penalba “per a acabar sent víctima de l’enèsima crisi del govern”.