Els socialistes demanen al govern del PP que retire per sempre la mesura de cobrar 35 euros per la Targeta Daurada

Els socialistes en l’Ajuntament de Gandia han reclamat hui al Govern del PP “que rectifique i retire per sempre” el pagament de 35 euros que ha implantat per als usuaris dela Targeta Daurada que vulguen usar l’autobús públic L’Urbà, una mesura que afectaria a persones majors i també als joves de Gandia, dos dels col·lectius més afectats per la crisi.

Després que el Govern del PP haja rectificat hui i haja anunciat que no cobrarà els 35 euros fins que no s’engegue el nou sistema de L’Urbanet, els socialistes han exigit que aquesta decisió es mantinga per sempre i no es modifique amb la implantació del nou sistema, de manera que el servei seguisca sent gratuït per als usuaris dela Targeta Daurada.

El PP ha reculat després que la regidora socialista Liduvina Gil denunciara que molts majors de Gandia estaven pagant 35 euros per la Targeta Dauradamalgrat no ser usuaris de L’Urbà, un error del departament de Benestar Social que ara pretenen esmenar després que els socialistes hagen fet pública la seua denúncia.

Després de conèixer aquesta decisió, Liduvina Gil També ha demanat “que es tornen els diners a totes les persones que havien abonat ja els 35 euros” i que aquesta mesura “es retire per sempre”, ja que les persones majors “ja ho estan passant bastant malament amb les pujades d’impostos, la congelació de les pensions i el pagament pels medicaments”.

El govern del PP va començar enguany a cobrar a les persones majors 35 euros per la Targeta Dauradaper a fer front a una part de les despeses de L’Urbà, una decisió que els socialistes van rebutjar des del principi, per tractar-se d’un “atac brutal a un servei públic”.

Des del primer moment, Gil va lamentar “la insensibilitat del govern del PP amb les persones majors, un dels col·lectius més afectats per la crisi” i per açò va denunciar la “fallada importantíssima” del departament del Benestar Social per no tenir en compte a les persones que estan pagant per un servei que no utilitzen.