Els socialistes demanen la retirada de la campanya “Desapega’t” per considerar-la desafortunada amb el municipi de Pego

Els socialistas en l’Ajuntament de Gandia han demanat hui que es retire la “desafortunada” campanya “Desapega’t”, amb la qual el Govern del PP ha decidit publicitar la celebració del Carnestoltes en la platja de Gandia. En concret, la regidora socialista Diana Morant ha criticat el lema de la campanya i ha assegurat que és “irresponsable i irrespectuosa amb altres municipis”, en clara al·lusió a la festa que tradicionalment es celebra a Pego.

El Govern del PP va presentar divendres passat la campanya de promoció del Carnestoltes de Gandia, que se celebrarà el pròxim 9 de febrer en la platja sota el lema “Desapega’t”. Aquest lema anima als ciutadans de Gandia a quedar-se en la ciutat i no acudir al famós Carnestoltes de Pego. En aquest sentit, la socialista ha assegurat que Gandia “no necessita tirar per terra la imatge de ningú per a vendre el seu Carnestoltes” i ha criticat “les polítiques excloents del PP” que col·loquen constantment a Gandia enfront d’altres pobles i ciutats.

“El PP està fent amics”, ha ironitzat Morant, que ha denunciat que els populars arremeten contra Pego, una ciutat amb la qual Gandia té molt bones relacions (els veïns de Pego visiten habitualment Gandia per a fer gestions, realitzar compres o passar els seus moments d’oci), en una data tan important per al municipi alacantí. A més, ha lamentat que aquesta campanya va una vegada més “en la línia de les polítiques del PP, que tracta de convertir a altres ciutats en enemigues de Gandia”.

Morant ha aclarit que els socialistes aplaudeixen una proposta que dinamitze la platja de Gandia i que potencie la celebració del Carnestoltes, “però no d’aquesta manera, no faltant al respecte a altres municipis”. Referent a açò, ha afirmat que el Govern del PP hauria de “posar en valor el que Gandia pot oferir i no desprestigiar a altres localitats”.

Finalment, Morant ha indicat que aquesta campanya “es podria entendre un poc més si haguera eixit del sector privat, però no s’entén de cap manera que l’haja engegat un ens públic com l’Ajuntament de Gandia”. No obstant açò, la socialista ha aclarit que aquest tipus de coses “passen quan les persones que dirigeixen les empreses públiques són també empresaris del sector privat que solament tracten d’omplir els seus locals”.