Els socialistes demanen més flexibilitat i eficàcia en la gestió del Pla d’Ocupació

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat hui les dades de l’atur del mes de juny demanant al govern més “flexibilitat i eficàcia en la gestió del Pla d’Ocupació per tal d’aconseguir arribar a més gent i poder fer front a les greus xifres d’aturats a Gandia”.

Segons ha explicat Mascarell, són alguns els ciutadans que han demanat mediació per a que es modifiquen condicions per tal de poder acollir-se a la proposta del govern de Gandia, donat que ara hi ha punts com el temps que s’està a l’atur o el temps d’empadronament a la ciutat que limita les possibilitats de moltes persones.

Mascarell ha dit que una major flexibilitat en la gestió del Pla d’Ocupació ajudaria a millorar les dades de l’atur i aconseguir que el descens que s’ha donat al mes de juny “no siga una cosa estacional”. I és que el regidor socialista ha valorat positivament la baixada del nombre d’aturats a Gandia en l’inici de la campanya d’estiu, tot i que, com ha recordat es tracta d’una situació marcada pel cicle i la temporada alta.

En aquest sentit, Mascarell ha advertit al govern del PP que no es relaxen en política d’ocupació, perquè de moment “més que potenciar les contractacions, han augmentat les llistes de l’atur”, recordant el recent acomiadament de les educadores de les escoletes. A més, els socialistes recorden que l’any passat, al mes de juny, la xifra de l’atur va baixar més que enguany (un total de 290 persones, 55 més que a 2012), la qual cosa demostra que falta més treball per part del govern.