Els socialistes demanen que la supressió de la paga extra de Nadal es faça extensible als regidors de Gandia

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha anunciat hui que els socialistes presentaran una proposta per tal que la mesura del govern de Rajoy de suprimir la paga extraordinària de Nadal als funcionaris es faça extensible als regidors de l’Ajuntament de Gandia.

Segons ha explicat Mascarell, els socialistes es mostren contraris a pràcticament totes les mesures de retallades que va presentar la setmana passada el govern del PP. Tot i això, en paraules de Mascarell, “si finalment la reducció del jornal dels funcionaris amb la supressió d’aquesta paga extra es fa efectiva, és de justícia que també ho faça per als càrrecs públics”.

El regidor socialista ha afegit que aquesta proposta no és nova, i que en els darrers dies s’ha anunciat a altres municipis valencians com Alcoi, governada pel PSPV-PSOE, o Torrent, governada pel PP.

Per a Mascarell, aquesta proposta s’emmarca dintre d’una idea que considera que ha d’imperar en totes les mesures que s’estan prenent amb motiu de la crisi: “els càrrecs públics devem ser solidaris i ser els primers en aplicar-nos les mesures d’esforç que estem demanant a la ciutadania”.