Els socialistes demanen una comissió d’Esports per a analitzar la situació del CF Gandia

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i anterior responsable d’Esports, Liduvina Gil, ha criticat hui totes i cadascuna de les mesures que Torró ha portat a terme durant el seu mandat en relació amb el CF Gandia. Unes gestions que han portat al club “a la seua situació més delicada en la història després d’un període on es va reconduir el rumb”.

Per això, i en línia amb les denuncies realitzades per la nova directiva, els socialistes demanen una comissió d’Esports i una reunió d’Iniciatives Esportives per a insistir en saber quines van ser les promeses econòmiques que Torró li va realitzar a Benjamin Sanz i quines han estat, en realitat, les aportacions econòmiques que l’Ajuntament de Gandia ha fet a l’entitat i on han anat a parar aquests diners.

Gil ha recordat que l’arribada al poder de Torró va suposar un trencament amb l’anterior etapa del club, obligant a anticipar eleccions a la junta directiva, autoproclamant-se president d’una gestora temporal i proposant a una persona del PP, Benjamin Sanz, per a que presidira el club conjuntament amb l’empresa VOS Marketing. Per a Gil, aquestes decisions van suposar “passar d’una gestió realista, ajustada i eficaç en la part econòmica i esportiva a una gestió de balafiament i posterior abandó”.

Per als socialistes, l’etapa d’APLEG, amb llums i ombres, va aconseguir reconduir una situació caòtica a la que s’havia arribat després d’una dècada de mandat de Dionisio Ollero, conegut dirigent del PP de Gandia. Amb aquelles gestions, “es va aconseguir salvar la categoria i es van gestionar els deutes de l’entitat”.

En contraposició, la directiva proposada per Torró “i els seus aires de grandesa en plena crisi” han portat el club, en valoracions de Gil, a estar a punt de perdre la categoria i més prop que mai de la desaparició. “S’han gastat diners en hostesses, concerts als descans i altres mesures costoses, i es va acomiadar a l’entrenador que va fer un paper destacable la passada temporada”, ha recordat Gil.

Per als socialistes, l’afany de Torró per a assemblar-se als seus ídols Berlusconi o Rus han portat a que el CF Gandia s’haja convertit “en un joguet trencat més de la llarga llista de l’alcalde”. Així, per a Gil, s’ha arribat a aquesta situació “per culpa de les falses promeses de Torró a l’anterior directiva proposada per ell mateix i a l’espantada de Sanz i del propi Torró, que han abandonat l’entitat a la seua sort”.

Aquestes promeses i la posterior fugida de Torró han portat “al ridícul mediàtic a l’entitat esportiva més antiga de la ciutat”, provocant una situació angoixosa en els futbolistes i les seues famílies, “a les que també han abandonat Torró i Sanz amb la seua nefasta gestió presumptuosa i poc ajustada a la realitat social i econòmica del CF Gandia”.

Gil ha conclòs dient que “la diferència entre l’anterior govern i el de Torró és que amb nosaltres, el club va poder navegar millor o pitjor, però mai el vam deixar enfonsar-se”.