Els socialistes denuncien que els pressupostos són una mentida més del Govern del PP

El grup socialista en l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui que els pressupostos que ha presentat el Govern del PP “són una mentida més”, ja que encara estan pendents de la negociació amb el Ministeri d’Hisenda, que encara no s’ha pronunciat referent als comptes municipals.

La regidora socialista Ana García ha recordat que els pressupostos de l’Ajuntament de Gandia per a l’any 2013 ja es van presentar a la fi de l’any passat, encara que finalment es va frenar la seua aprovació perquè el Govern del PP poguera negociar-los amb el departament que dirigeix Cristóbal Montoro.

Quasi tres mesos després, “i sense que existisca cap tipus d’informació sobre com van les negociacions amb el Ministeri d’Hisenda”, el Govern del PP torna a presentar uns pressupostos “que no s’ajusten a la realitat”.

En aquest sentit, la regidora ha demanat al Govern del PP que deixe els pressupostos damunt de la taula “fins que Montoro es pronuncie i es conega el resultat de les negociacions”, perquè en cas contrari els comptes que estan presentant “no són més que una nova mentida del Govern de Torró”

Després d’estudiarl’escassa informació” que ha proporcionat el PP sobre els pressupostos per a 2013, García ha assenyalat que els ingressos s’incrementen en 10 milions d’euros respecte dels comptes que van presentar a la fi de 2012. Referent a açò, la socialista ha demanat conèixer “d’on han eixit aqueixos 10 milions d’euros més en dos mesos”, una quantitat que Guillermo Barber ha assignat a cànons com el de l’aigua, però que ell mateix ha admès que no és clar que es vaja a ingressar a causa de la paralització que el jutge va fer de l’adjudicació del contracte. Per motius com aquest, els socialistes han mostrat la seua “desconfiança absoluta” en el pressupost plantejat pel PP.

A més, García ha explicat “que la informació relativa als comptes és insuficient, que falta documentació i que tampoc s’informa de l’estat de les negociacions amb els bancs”, una informació sense la qual és impossible conèixer l’estat real de les arques municipals.

Per tot açò, la regidora ha assegurat que si els pressupostos que es van presentar l’any passat ja eren una mentida, “els de enguany són doblement mentida” i ha demanat al Govern del PP que presente uns comptes seriosos, amb tota la informació necessària per a conèixer la situació econòmica de l’Ajuntament de Gandia.