Els socialistes denuncien que Guillermo Barber amaga una auditoria de la Sindicatura de Comptes

El regidor del Grup Municipal Socialista de Gandia Vicent Mascarell ha denunciat hui que el concejal d’Economia i Hisenda, Guillermo Barber, coneix i amaga un avenç d’una auditoria de la situació econòmica de l’Ajuntament de Gandia realitzat per la Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana perquè conté possibles contradiccions amb les xifres presentades per Deloitte a finals de la setmana passada.

Segons han pogut saber els socialistes, la Sindicatura de Comptes ha enviat al consistori un avenç d’una auditoria que està realitzant-se a l’Ajuntament de Gandia. Un document que des del govern s’està amagant per tal de no mostrar les possibles contradiccions amb l’auditoria externa realitzada per Deloitte seguint les directrius del govern de Torró.

Per aquest motiu, els socialistes demanaran conèixer els resultats d’aquesta auditoria però també demanaran una còpia d’aquest avenç de la Sindicatura de Comptes.

A més, des del Grup Municipal Socialista lamenten el fet que Torró haja gastat més de 60.000 euros en una auditoria externa quan haguera pogut estalviar-se’ls i utilitzar el resultat de l’informe de la Sindicatura, que és de caràcter públic i gratuït. Per als socialistes es tracta d’una nova demostració de que el govern de Torró té diners per al que vol, i va encarregar una auditoria que donara les xifres que a ells els interessa per a la seua política de retalls en serveis públics i polítiques socials.