Els Socialistes donen el 0’7% de la seua nòmina a l’Associació comarcal d’ajuda al poble sahrauí

Els Socialistes de Gandia han donat el 0’7% de la seua nòmina d’enguany a l’Associació comarcal d’ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS) en el transcurs del seu sopar anual de comiat del grup de xiquets del programa ‘Vacances en pau’. El Grup Municipal Socialista fa efectiva la donació de les seues retribucions del primer semestre de 2013 a esta organització, front al govern que ha decidit eliminar la partida de cooperació internacional del pressupost municipal amb les retallades més dures i més insolidari dels que s’han aprovat.

Els Vicesecretaris del Partit Diana Morant i Jose Manuel Prieto, fent efectiva la donació del 0'7% de les seues retribucions al president d'ACAPS.
Els Vicesecretaris del Partit Diana Morant i Jose Manuel Prieto, fent efectiva la donació del 0’7% de les seues retribucions al president d’ACAPS.

La Vicesecretària d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha denunciat que el govern municipal del PP és el govern més insolidari de la democràcia de Gandia, tot i que és el govern amb més dedicacions exclusives de la història. L’única donació l’ha feta el nostre Partit, que ja no té cap dedicació exclusiva”. Morant ha afegit que “en moments dolents hi ha que estar a l’alçada de les circumstàncies”, i ha assegurat que, tot i que el PP ha eliminat del pressupost la partida destinada a cooperació internacional, un govern socialista “recuperarà l’assignació del 0’7% del pressupost a cooperació amb els qui no tenen res, com no podia ser d’una altra manera”. 

Morant s’ha felicitat per la tasca que, en estos temps de retallades i amb la dura crisi econòmica, realitzen col·lectius com ACAPS en la cooperació amb el tercer món i el desenvolupament de projectes per a la millora social dels països amb pitjors condicions. “Si les condicions ja són dures en el primer món, no podem abandonar els recursos ni la mirada dels països del tercer món, on ja hi havia crisi abans d’esta crisi mundial”, ha assegurat Diana Morant.

Els Socialistes donaran el 0’7% de les seues retribucions cada semestre a un col·lectiu dedicat a la cooperació internacional.