Els socialistes donen la benvinguda al 2014 amb un brindis a la Casa del Poble

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia celebrarà demà l’entrada del nou any 2014 amb militants i simpatitzants del partit amb un brindis que tindrà lloc a la Casa del Poble, seu del partit, situada al carrer Abat Solà de Gandia. La cita serà a partir de les 20 hores i comptarà amb la presència de dirigents del partit i membres del grup municipal.

El secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Orengo, dirigirà unes paraules als assistents amb un brindis amb el qual es donarà la benvinguda al nou any. A més, Orengo aprofitarà per a llençar un missatge d’esperança a la militància animant a la ciutadania “a sumar-se al projecte socialista que en 2014 començarà a canviar el futur dels ciutadans amb projectes d’il·lusió”.

Orengo recordarà als socialistes les principals cites que tindran lloc en 2014, entre les quals les eleccions europees “seran la primera cita electoral per a dir-li al PP que no volem les seues polítiques de retalls econòmics i supressió de drets socials”. A més, el nou any destacarà per la celebració de diferents primàries obertes del partit, per a escollir candidats a la presidència del govern d’Espanya, de la Generalitat Valenciana i de Gandia “en una oportunitat històrica per a la democràcia espanyola donant la possibilitat a tota la ciutadania d’escollir al millor o la millor candidat o candidata per a gestionar els diferents governs”.