Els socialistes ens congratulem de l’obertura al trànsit del nou accés sud al port

El membre de la candidatura del PSPV-PSOE de Gandia a les pròximes eleccions municipals, Miguel Ángel Picornell, ha qualificat com “un gran dia per al Grau, per a Gandia i per al conjunt de la comarca” l’obertura al trànsit en el dia de hui del nou accés sud al port de Gandia.

“Es tracta d’un gran projecte iniciat per governs socialistes a Gandia i Espanya, i paralitzat en el seu dia pel PP. I, finalment, han estat dos governs socialistes a la nostra ciutat i a Madrid els que han posat fi a esta infraestructura que permetrà seguir creixent a la ciutat i evita molèsties als veïns donat que els camions ja no creuen pels carrers del Grau descongestionant-lo de trànsit pesat”, ha destacat Picornell.

1

L’accés sud al port ha suposat una inversió global de 25 milions d’euros per part del Ministeri de Foment. “Amb este projecte s’incrementa la seguretat viària, Gandia es posiciona com una ciutat més atractiva per a invertir i generar ocupació i el port de Gandia es consolida com un referent en el comerç marítim”, ha afirmat.

Este projecte va començar a prendre forma fa més d’una dècada amb el govern de l’alcalde socialista José Manuel Orengo a la ciutat de Gandia. Les obres es van paralitzar durant la legislatura del Govern local del PP (2011-2015), sent Mariano Rajoy president del Govern d’Espanya.

FB_IMG_1555312880239

Per això, per al PSPV és una gran notícia que a partir de hui ja es puga circular pel nou accés sud al port. “Hem d’agrair al Govern de Pedro Sánchez la seua implicació amb la nostra ciutat en la recta final de les obres, acomplint els terminis establerts i el seu compromís perquè estiguera tot finalitzat abans de començar les vacances de Setmana Santa”, ha conclós Miguel Ángel Picornell.