Els socialistes ens personem com a acusació popular per a defensar els drets de les treballadores de ‘les escoletes’

Els regidors del Grup Municipal Socialista han sol·licitat al Jutjat d’Instrucció número 3 de Gandia, la seua personació com a acusació popular en el cas de l’acomiadament improcedent de les treballadores de ‘les escoletes’ municipals, davant l’existència d’indicis racionals, versemblants i suficients en la presumpta comissió del delicte de desobediència per part de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró.

Pel que fa al delicte de desobediència, advertim que este constituix una infracció del deure fidelitat i integritat que té tot funcionari o autoritat amb l’Administració, i molt més si parlem de càrrecs públics com és el cas del primer edil de la ciutat, Arturo Torró. Tot açò en unes circumstàncies de crisi econòmica, política i institucional que obliguen, encara més si cap, als càrrecs públics a ser rigorosos en les seues preses de decisions.

“No s’ha d’oblidar que les vertaderes víctimes del reiterat incompliment de les sentències judicials han sigut les educadores de ‘les escoletes’, injustament acomiadades per part del Govern del PP i que, en el moment dels fets, ni havien sigut indemnitzades ni readmeses en els seus llocs de treball”, destaca el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell.

Així, els regidors socialistes estem habilitats legalment per a la defensa del correcte funcionament de l’Ajuntament de Gandia, ja que tenim reconegut el nostre dret a participar en la gestió del municipi. “Açò inclou el dret de control i fiscalització del Govern local, amb la nostra legitimació per a impugnar aquelles decisions que incorren en l’incompliment de les lleis”, indica Mascarell.

Els socialistes no cedirem, una vegada més, a les amenaces de Torró

Davant a l’anunci que l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, no demandarà al regidor socialista Vicent Mascarell, els Socialistes de Gandia considerem que el primer edil intentava amb esta actuació judicial tractar de silenciar-nos, una vegada més, com a oposició.

“No cedirem davant les contínues amenaces i xantatges d’Arturo Torró, que pretén callar-nos com a oposició. D’esta manera, des del Grup Municipal Socialista seguirem amb la nostra tasca de fiscalització, denunciant totes aquelles irregularitats que cometa el Govern del PP”, conclou Mascarell.