Els socialistes es congratulen per la retirada de l’eslògan “Desapégate” en la campanya del carnestoltes de Gandia

Una setmana després de la presentació de la campanya de la festa de Carnestoltes per part del govern del PP de Gandia, i després de la petició dels socialistes de retirar la mateixa per considerar inoportú l’eslògan de “Desapégate”, en clara referència a la competència de la festa que celebra el municipi de Pego, el govern de Gandia ha reculat i ha modificat la campanya, retirant del cartell el desafortunat eslògan.

Cartell definitiu del Carnestoltes de Gandia
Cartell definitiu del Carnestoltes de Gandia

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant, ha comprovat hui en mitjans de comunicació i tríptics repartits per la ciutat que, efectivament, l’eslògan s’ha retirat, i ara s’anuncia com a “Carnaval de Gandia”. Per això, la socialista s’ha congratulat perquè la petició que va realitzar fa uns dies ha obtingut els seus fruits.

A més, Morant ha insistit en que aquest fet demostra, una vegada més, la necessitat que hi ha de que el govern convoque més fòrums de participació per a dialogar i consensuar amb l’oposició. Així, la regidora socialista ha dit que “si aquesta campanya s’haguera tractat en una comissió informativa, no haguera vist la llum amb l’anterior eslògan i ens haguérem estalviat la polèmica i el ridícul amb la població de Pego”.

Així mateix, si Morant ha aplaudit la retirada de l’eslògan, ha enllegit que cap membre del govern haja admès públicament que s’han equivocat ni tampoc que, finalment, han reculat i retirat l’eslògan de la discòrdia, i espera que ho facen.