Els socialistes es feliciten per l’acceptació del govern de la proposta per a crear una oficina d’atenció per a casos de desnonaments

La secretària d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha mostrat hui la satisfacció que sent l’agrupació davant la notícia donada ahir pel portaveu del govern de Gandia, Víctor Soler, i que suposa l’acceptació de la proposta que van fer els socialistes per a crear una oficina d’atenció i assessorament a persones implicades en processos de desnonaments. A més, Morant ha agraït el consens al voltant d’aquest tema “delicat i que tant preocupa hui en dia a gran part de la societat”.

I és que Morant ha recordat que aquesta oficina que ha anunciat el govern era va ser una petició que van fer fa dues setmanes des del PSPV-PSOE, quan es va anunciar que l’agrupació local dels socialistes, davant l’increment de veïns afectats per processos de desnonaments, anava a posar en funcionament un servei semblant amb la col·laboració d’advocats i juristes i que coordina Vicent Mascarell.

En aquell moment, els socialistes van instar al govern de Gandia a fer el mateix que s’ha fet en altres ciutats: signar un conveni amb el col·legi d’advocats per a posar en marxa una oficina d’atenció com la que ara va a disposar Gandia. Així, Morant ha assenyalat que “es tracta d’un problema molt greu que afecta cada vegada a més veïns de Gandia”, i ha explicat que en les dues setmanes que fa que funciona l’atenció a la Casa del Poble, han estat diverses les persones que han acudit a assessorar-se.

Morant ha conclòs recordant que, mentre l’Ajuntament de Gandia ultima els detalls per a posar en marxa l’oficina, les persones interessades poden seguir acudint a la Casa del Poble, al carrer Abat Solà, o a l’oficina del Grup Socialista en l’Ajuntament de Gandia per a demanar suport, atenció i informació.